مترجم سایت

کلیددار پاستور قفل «استان کاشان» را باز می‌کند؟ :: سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

محمدرضا چمنی مجرد اعلام کرد: تنها سایتی که متعلق به بنده می باشد و مطالب آن را حقیر ارسال می کنم به آدرس chemeni.ir است. وی خاطر نشان کرد بازدیدکنندگان گرامی به طور مستقیم آدرس chemeni.ir را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده و وارد سایت شوند. زیرا ممکن است در غیر این صورت از طریق سایت های جستجوگر به سایت های دیگری هدایت شوند.

وی در زمینه ی هدف طراحی این سایت به بازدیدکننده ی سایت خود اظهار داشت بنده هدف خود را از طراحی سایت شخصی در 4مورد برایتان بیان می کنم:
1-نشر دانش
زکات علم، نشر آن است. هر سایت می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از این سایت ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای این سایت ها است.
2-انتقال تجربه
مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار! اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیمات درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.
3-بیان دیدگاه ها
گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.
4-اطلاع رسانی
طراحی سایت یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند سایت هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز به تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق طراحی سایت انجام می دهند افزوده می شود.
وی در پایان از همه ی بازدیدکنندگان گرامی به دلیل ارسال نظرات، انتقادات و پیشنهادات مفید و کارآمد تشکر و قدردانی کرد و متذکر شد که بنده بی صبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات بازدید کنندگان گرامی هستم این عزیزان می توانند از طریق ایمیل بنده به آدرس chemeni.ir@gmail.com با حقیر در ارتباط باشند.


پیام های کوتاه
کلمات کلیدی

chemeni.ir

چمنی

ملا حبیب الله شریف

خانه عباسی‌ها

آیــــــامـــــــی دانـــــیـــــــــد؟

حکمت هایی از نهج البلاغه امیر المومنین علی(علیه السلام)

سکته قلبی

مدعیان حقوق بشر و صلح جهانی

عربستان وحشی

شورای امنیت سازمان ملل

بحران یمن

اوضاع اسفبار یمن

دشمنان اسلام و امید به اختلاف شیعه و سنی

به آنها کمک نکنید!

مفتی مصری داعش: مردم غزه شیعه هستند

کربلا با تهدیدی حقیقی از سوی گروههای ترریستی روبروست

میلاد مسعود امام زمان مبارک

میلاد امام محمدباقر

تبریک روز معلم

شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

پوستر شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

یا مقلب القلوب و الابصار...

تقارن نوروز با ایام عزای فاطمیه(س)

میلاد با سعادت عقیله العرب

بانوی مستبصر اوکراینی:مطالعه کردم و شیعه شدم

برای امام‌حسین(ع) فیلم نسازید!

انتقاد شدید «ضیاء» از "رستاخیز" : آقای درویش! اگر دلتان نیست

چرا نباید چهره حضرت عباس(ع) را به تصویر کشید؟!

صندوقچه منتسب به حضرت زهرا(س) به موزه کربلا اهدا می‌شود + عکس

ایران جزایر سه‌گانه را به امارات می‌دهد!

آخرین نظرات
نویسندگان
یادداشت/
کلیددار پاستور قفل «استان کاشان» را باز می‌کند؟

یکی از مهمترین پرسش‌هایی که اکنون در ذهن بسیاری از ساکنان دیار کویر نقش بسته این است که آیا دکتر حسن روحانی می‌تواند رؤیای 50 ساله مردم این خطه را محقق کند.

خبرگزاری فارس: کلیددار پاستور قفل «استان کاشان» را باز می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، چند ساعتی بیشتر از پاستورنشینی رئیس جمهور جدید نمی‌گذرد و حالا دیگر پسوند «منتخب» از عنوان حسن روحانی حذف شده و او به‌طور رسمی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زده است.

اکنون دیگر او کانون توجه مردم مناطق مختلف بوده و ماشین حساب افکار عمومی در هر نقطه از این سرزمین نام او را به عنوان پاسخ خواسته‌ها نمایش می‌دهند.

بدیهی است در چنین شرایطی هر فردی از روستا، شهر کوچک و یا کلان شهری متناسب به نیازهایی که در خود و یا اقلیم خویش احساس می‌کند عریضه‌ای را در صندوق دولت یازدهم بیاندازد.

اما به راستی دیار کویر در پیشاپیش این صف تقاضا قرار دارد و روزگار طولانی است که برای فرا رسیدن نوبتش جهت دریافت نان برشته اجابت ایستاده و حتی علف‌های انتظار سبز شده در زیر پایش نیز در مسیر زرد شدن قرار گرفته است.

«استان شدن کاشان» پاسخ مشترکی بوده و هست که در مقابل پرسش «مهمترین مطالبه شما به عنوان یک کاشانی چیست؟» آرام گرفته، هر چند که شاید اکنون این جواب همراه با ابروان شک و برق نگاه یأس ناشی از نیم قرن انتظار دیگر کلام همگانی کویریان نباشد.

آری نیم‌قرن است که روزنامه صبح مردم این خطه 7 هزار ساله؛ در حسرت تیتر «کاشان استان شد» منتشر می‌شود و کم‌ کم این خواب شیرین 50 ساله رنگ و بوی رؤیایی دست‌نیافتنی را به خود گرفته است.

آری روستا‌ها، بخش‌ها و شهرهای کاشان بزرگ یکی یکی بالغ شدند و این افسر بدون ترقی فقط می‌توانست ترفیع گرفتن سربازان و زیردستانش را مشاهده کند و حتی برخی از آنان را در رتبه مطابق با خود نظاره کند.

اما به راستی دلیل این توقف طولانی مدت قطار کاشان در ایستگاه شهرستان چیست؟

برخی می‌گویند سرنخ این ماجرا را باید در سرزمین 33 پل جست‌وجو کرد! نمی‌دانم این توهم توطئه است یا نه اما شاید ساکنان نصف جهان نمی‌خواهند با جدا شدن کاشان بزرگ از پیکر این جغرافیای اصیل عنوان سر ایشان به ربع جهان تقلیل یابد.

بعضی دیگر نیز «جمعیت» را علت مردودی پیاپی کویریان در آزمون استان شدن قلمداد می‌کنند حال آنکه به نظر با ضمیمه کردن چند منطقه و افزوده شدن جمعیت آن نواحی به مانند تمبرهای اضافی می‌توان این نامه سرنوشت‌ساز را به مقصد وزارت کشور ارسال کرد هر چند که شیوه‌ای خاص دیگری نیز در این زمینه عنوان شد که به علت 18+ آن از طرحش صرف‌نظر می‌شود. 

جماعتی دیگر عدم کفایت و کارایی لازم مسئولان این منطقه در سال‌های گذشته را دلیل اصلی عدم استان شدن کاشان می‌دانند چراکه معتقدند رایزنی‌ها و به اصطلاح لابی‌هایی که در عالم سیاست و جهان روابط اجرایی متداول بوده توسط سفیران سیاسی و اجرایی آنان در نهادها و مجالس مختلف صورت نگرفته است.

اما در این میان گروهی در لغت‌نامه اندیشه‌شان واژه «استان» به معنای یک ویژگی مثبت و یا پیشرفت حتمی نیست و آن را امری ضروری برای سرعت‌گرفتن خودرو توسعه کاشان نمی‌دانند بلکه آنان معتقدند طرح این موضوع به صرف از سوی مسئولان برای تحت‌الشعاع قرار دادن عملکرد نامناسب در طول سه دهه گذشته مطرح شده به این مقصود که هر وقت از آنان دلیل اجرا نشدن پروژه‌ای، عملیاتی نشدن طرحی و یا محقق نشدن وعده‌ای پرسیده شود در پاسخ به این جمله اکتفا کنند که «استان کارشکنی کرده و بودجه را اختصاص نمی‌دهد».

اما هر چه که هست دیگر نمی‌توان با پاسخ‌های دو پهلو و عنوان «در آینده‌ای نزدیک» مردمان این خطه، در آب نمک انتظار خواباند و یک بار برای همیشه به این پرسش دو گزینه‌ای پاسخ داد: آری یا خیر.

========

هادی قربانیان

========

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی