مترجم سایت

بقیع، رنج نامه نانوشته تاریخ شیعه :: سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

محمدرضا چمنی مجرد اعلام کرد: تنها سایتی که متعلق به بنده می باشد و مطالب آن را حقیر ارسال می کنم به آدرس chemeni.ir است. وی خاطر نشان کرد بازدیدکنندگان گرامی به طور مستقیم آدرس chemeni.ir را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده و وارد سایت شوند. زیرا ممکن است در غیر این صورت از طریق سایت های جستجوگر به سایت های دیگری هدایت شوند.

وی در زمینه ی هدف طراحی این سایت به بازدیدکننده ی سایت خود اظهار داشت بنده هدف خود را از طراحی سایت شخصی در 4مورد برایتان بیان می کنم:
1-نشر دانش
زکات علم، نشر آن است. هر سایت می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از این سایت ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای این سایت ها است.
2-انتقال تجربه
مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار! اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیمات درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.
3-بیان دیدگاه ها
گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.
4-اطلاع رسانی
طراحی سایت یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند سایت هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز به تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق طراحی سایت انجام می دهند افزوده می شود.
وی در پایان از همه ی بازدیدکنندگان گرامی به دلیل ارسال نظرات، انتقادات و پیشنهادات مفید و کارآمد تشکر و قدردانی کرد و متذکر شد که بنده بی صبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات بازدید کنندگان گرامی هستم این عزیزان می توانند از طریق ایمیل بنده به آدرس chemeni.ir@gmail.com با حقیر در ارتباط باشند.


پیام های کوتاه
کلمات کلیدی

chemeni.ir

چمنی

ملا حبیب الله شریف

خانه عباسی‌ها

آیــــــامـــــــی دانـــــیـــــــــد؟

حکمت هایی از نهج البلاغه امیر المومنین علی(علیه السلام)

سکته قلبی

مدعیان حقوق بشر و صلح جهانی

عربستان وحشی

شورای امنیت سازمان ملل

بحران یمن

اوضاع اسفبار یمن

دشمنان اسلام و امید به اختلاف شیعه و سنی

به آنها کمک نکنید!

مفتی مصری داعش: مردم غزه شیعه هستند

کربلا با تهدیدی حقیقی از سوی گروههای ترریستی روبروست

میلاد مسعود امام زمان مبارک

میلاد امام محمدباقر

تبریک روز معلم

شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

پوستر شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

یا مقلب القلوب و الابصار...

تقارن نوروز با ایام عزای فاطمیه(س)

میلاد با سعادت عقیله العرب

بانوی مستبصر اوکراینی:مطالعه کردم و شیعه شدم

برای امام‌حسین(ع) فیلم نسازید!

انتقاد شدید «ضیاء» از "رستاخیز" : آقای درویش! اگر دلتان نیست

چرا نباید چهره حضرت عباس(ع) را به تصویر کشید؟!

صندوقچه منتسب به حضرت زهرا(س) به موزه کربلا اهدا می‌شود + عکس

ایران جزایر سه‌گانه را به امارات می‌دهد!

آخرین نظرات
نویسندگان

بقیع، رنج نامه نانوشته تاریخ شیعه

چهارشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۴۴ ب.ظ
عجیب نیست زمانیکه در برابر آن می ایستیم در تاریخ غرق می شویم و تمام مصائب اهل بیت (علیهم السلام)، از جلوی چشمانمان عبور می کند، انگار همین دیروز بوده که حق حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را غصب کردند و انگارهمین دیروز بوده که امام حسن مجتبی (علیه السلام) مظلومانه مجبور به امضای توافق نامه ی صلح شد و انگار همین دیروز بوده که مصائب امام سجاد (علیه السلام) در کربلا رخ داده است و انگارهمین دیروز بوده که... .

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:


به گزارش«شیعه نیوز» بقیع در ابتدا زمینی پوشیده از درختان در مدینه بود، پس از اینکه رسول اکرم (صلی علیه و آله و سلم) پسرش ابراهیم را در آن به خاک سپرد، آنجا را به قبرستانی تبدیل کردند و علاوه بر چهار تن از ائمه و حضرت خدیجه ی کبری(سلام الله علیها) ، بسیاری از بزرگان اسلام در آن به خاک سپرده شدند .

این چنین شد که بقیع تبدیل به یکی از مهم ترین بقاع مبارکه مسلمانان شد و جایگاهی والا در تمدن اسلامی کسب کرد، در واقع قبرستان بقیع رمز مظلومیت اهل بیت (علیهم السلام) است پس عجیب نیست زمانیکه در برابر آن می ایستیم در تاریخ غرق می شویم و تمام مصائب اهل بیت (علیهم السلام)، جلوی چشمان انسان عبور می کند، انگار همین دیروز بوده که حق حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را غصب کردند و انگارهمین دیروز بوده که امام حسن مجتبی (علیه السلام) مظلومانه مجبور به امضای توافق نامه ی صلح شد و انگار همین دیروز بوده که مصائب امام سجاد (علیه السلام) در کربلا رخ داده است و انگارهمین دیروز بوده که... .  بقیع از همان سال های اول چون خاری در چشمان دشمنان اسلام بود زیر آن را به نوعی محل تجمع انقلابیون و مجاهدان می دانستند و زنگ خطری برای خود به حساب می آوردند.

وهابیون که کینه ی دیرینه ای به ارث برده بودند توان تحمل این چنین مقبره ای را نداشتند و دو بار آن را تخریب نمودند، بار اول در سال 1220هجری قمری اتفاق افتاد که این بار و پس از سقوط آنها به دست عثمانی ها این مقبره به بهترین شکل بازسازی شد ؛ اما بار دوم در هشتم شوال 1344 و پس از پایه گذاری رسمی دولت خود در سعودی رخ داد، این قوم وحشی به بارگاه مقدس ائمه اطهار (علیهم السلام) و یاوران راستین اسلام تعرض کردند و پس از ویرانی کامل آن، اشیاء گرانقیمتش را به یغما بردند.

این واقعه داغی ابدی بر دل پیروان اهل بیت علیهم السلام نهاد و پس از آن بقیع به تکه زمینی تبدیل شد که اثری از بارگاه و مقبره در آن به چشم نمی خورد. اما چرا وهابیت بقیع را تخریب کرد و چگونه این کینه تا به این حد رسید؟

استعمار انگلیس در آن زمان بر بیشتر کشورهای جهان سیطره داشت و همه را مستعمره خود ساخته بود ،  استعمار پیر نمی توانست به صورت مستقیم این مهم را اجرا نماید به همین دلیل راه های مختلف از جمله اشاعه جهل و نادانی و مبارزه با آزاد اندیشی در میان ملت ها به ویژه میان ملت هایی با تمدن های اصیل را در پیش گرفت.

انگلیس به این دولت ها اینچنین القاء می کرد که پس از انقلاب بر علیه وضعیت حاکم به چشمه هایی از نور می رسند که انقلابیون را سیراب خواهد کرد، انگلیس این مهم را در سعودی به وسیله ی  مهره ی فریب خورده اش "محمد بن عبدالوهاب" به اجرا درآورد و مذهب ضاله وهابیت را عینیت بخشید، و از اولین جنایات این مذهب ساختگی نابودی هر نشانه ای از تمدن اسلامی و در صدر همه ی آنها نابودی بقیع آنهم با داعیه ی توحید و مبارزه با شرک بود و اینکه رسالت پیامبران و امامان با مرگ آنها پایان پذیرفته است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۲۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی