مترجم سایت

مسلمانانی که خود را بودائی جا می‌زنند؛ مسلمان نیستم بودائی‌ام، مرا نکشید! :: سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

خوش آمدید www.chemeni.ir به

سایت شخصی محمدرضا چمنی مجرد

محمدرضا چمنی مجرد اعلام کرد: تنها سایتی که متعلق به بنده می باشد و مطالب آن را حقیر ارسال می کنم به آدرس chemeni.ir است. وی خاطر نشان کرد بازدیدکنندگان گرامی به طور مستقیم آدرس chemeni.ir را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده و وارد سایت شوند. زیرا ممکن است در غیر این صورت از طریق سایت های جستجوگر به سایت های دیگری هدایت شوند.

وی در زمینه ی هدف طراحی این سایت به بازدیدکننده ی سایت خود اظهار داشت بنده هدف خود را از طراحی سایت شخصی در 4مورد برایتان بیان می کنم:
1-نشر دانش
زکات علم، نشر آن است. هر سایت می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از این سایت ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای این سایت ها است.
2-انتقال تجربه
مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار! اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیمات درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.
3-بیان دیدگاه ها
گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.
4-اطلاع رسانی
طراحی سایت یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند سایت هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز به تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق طراحی سایت انجام می دهند افزوده می شود.
وی در پایان از همه ی بازدیدکنندگان گرامی به دلیل ارسال نظرات، انتقادات و پیشنهادات مفید و کارآمد تشکر و قدردانی کرد و متذکر شد که بنده بی صبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات بازدید کنندگان گرامی هستم این عزیزان می توانند از طریق ایمیل بنده به آدرس chemeni.ir@gmail.com با حقیر در ارتباط باشند.


پیام های کوتاه
کلمات کلیدی

chemeni.ir

چمنی

ملا حبیب الله شریف

خانه عباسی‌ها

آیــــــامـــــــی دانـــــیـــــــــد؟

حکمت هایی از نهج البلاغه امیر المومنین علی(علیه السلام)

سکته قلبی

مدعیان حقوق بشر و صلح جهانی

عربستان وحشی

شورای امنیت سازمان ملل

بحران یمن

اوضاع اسفبار یمن

دشمنان اسلام و امید به اختلاف شیعه و سنی

به آنها کمک نکنید!

مفتی مصری داعش: مردم غزه شیعه هستند

کربلا با تهدیدی حقیقی از سوی گروههای ترریستی روبروست

میلاد مسعود امام زمان مبارک

میلاد امام محمدباقر

تبریک روز معلم

شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

پوستر شعر زیبای شاعر جوان اهل بیت(ع) در تقارن ایام فاطمیه و نوروز

یا مقلب القلوب و الابصار...

تقارن نوروز با ایام عزای فاطمیه(س)

میلاد با سعادت عقیله العرب

بانوی مستبصر اوکراینی:مطالعه کردم و شیعه شدم

برای امام‌حسین(ع) فیلم نسازید!

انتقاد شدید «ضیاء» از "رستاخیز" : آقای درویش! اگر دلتان نیست

چرا نباید چهره حضرت عباس(ع) را به تصویر کشید؟!

صندوقچه منتسب به حضرت زهرا(س) به موزه کربلا اهدا می‌شود + عکس

ایران جزایر سه‌گانه را به امارات می‌دهد!

آخرین نظرات
نویسندگان
مسلمانانی که خود را بودائی جا می‌زنند؛
مسلمان نیستم بودائی‌ام، مرا نکشید!

یک گروه حقوق بشر، از دولت می‌انمار خواسته است تا به خشونت علیه مسلمانان در این کشور پایان دهد. 


 مسلمان نیستم بودائی‌ام، مرا نکشید!

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ سازمان پزشکان حقوق بشر (PHR) روز سه شنبه (29 مرداد) با انتشار گزارشی، خشونت گسترده علیه مسلمانان در می‌انمار را محکوم کرد.

در این گزارش آمده است: «در حال حاضر ممکن است وضعیت درمیانمار آرام به نظر برسد اما ماهیت بی‌شرمانه این جنایات و اشاعه فرهنگ مصونیت از مجازات در مکانی که قتل عام‌ها روی می‌دهند، نگرانی‌های جدی را درباره اینکه چنین جنایاتی به احتمال خیلی زیاد ادامه دارند، موجب شده است.»

این گزارش می‌افزاید: «اگر به این شرایط رسیدگی نشود، برمه احتمالا با خشونتی در سطحی فاجعه آمیز از جمله جنایات بالقوه علیه بشریت و یا نسل کشی روبرو می‌شود.»

این گزارش که در آن جزئیات بسیاری از رویدادهای خشونت آمیز در سراسر می‌انمار در دو سال گذشته تشریح شده است می‌افزاید، شواهدی موجود است که از نقش دولت در خشونت علیه مسلمانان در می‌انمار پرده بر می‌دارد.

این گزارش افزود: «تکرار الگوهای نهادهای دولتی و موارد مکرر آزار و اذیت احتمالا حاکی از آن است که نیروهای پلیس و یا ارتش دستورات مافوق‌های خود را اجرا می‌کنند، و این موارد از نقش دولت در این آزار و اذیت حکایت دارد.»

به گزارش وب سایت Myanmarmuslims. org.، این خشونت که در اصل از مسلمانان ساکن در غرب میانمار آغاز شد به دیگر بخش‌های این کشور نیز سرایت کرد، جایی که مسلمانانی که تابعیت این کشور را به دست آورده‌اند اکنون مورد حمله قرار می‌گیرند.

به خاطر اتخاذ سیاست تبعیض آمیز از سوی دولت و عدم اعطای حق شهروندی به مسلمانان روهینگیا که آنان را در برابر اقدامات خشونت آمیز و آزار و اذیت، اخراج و آوارگی آسیب پذیر کرده است، حدود 800 هزار مسلمان روهینگیا از حق شهروندی محروم شده‌اند.

دولت میانمار با وجود فشارهای بین المللی برای اعطای وضعیت قانونی به مسلمانان روهینگیا، تاکنون از اعطای حق شهروندی به مسلمانان روهینگیا امتناع کرده است.

مسلمانان روهینگیا سال‌هاست که با شکنجه، بی‌توجهی و آزار و اذیت روبرو هستند.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که صد‌ها تن از مسلمانان روهینگیا در حملات اخیر گروه‌های افراطی که خود را بودائیست می‌خوانند، کشته و هزاران تن دیگر، بی‌خانمان شده‌اند.

گروه‌های افراطی بودایی مکررا به مسلمانان روهینگیا حمله کرده و خانه‌های آنان را در چندین روستای ایالت راخین به آتش کشیده‌اند. همچنین گفته می‌شود که نیروهای ارتش می‌انمار بنزین در اختیار گروه‌های افراطی بودایی قرار می‌دهند تا بتوانند خانه‌های روستاییان مسلمان را به آتش بکشند و آن‌ها را مجبور به فرار از این مناطق کنند.

دولت میانمار به ناتوانی در حفاظت از اقلیت مسلمانان این کشور متهم شده است. گفته می‌شود مسلمانان روهینگیا دارای اصلیت پارسی، ترک، بنگالی و پشتون هستند که اوایل قرن هشتم میلادی به می‌انمار مهاجرت کردند.

عفو بین الملل و دیده‌بان حقوق بشر نیز با صدور بیانیه‌های جداگانه از دولت می‌انمار خواسته‌اند تا در زمینه حفاظت از جمعیت مسلمان روهینگیا در مقابل حمله بودائیان افراطی، اقداماتی اتخاذ کند.

................

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی